IMG_6033En toen stond daar opeens een nieuwe website. Een nieuwe naam, een nieuwe doelgroep, hele andere bezigheden! Hoe verhoudt het ene zich tegenover het andere? Stop ik nu opeens als kindercoach? Kan ik ook wel (jong)volwassenen coachen? Het wordt tijd dat ik wat orde schep in de chaos!

De afgelopen 1,5 jaar zijn best chaotisch geweest. We zijn verhuisd, ik heb mijn praktijk Bee Special op een nieuwe locatie weer opgebouwd, ik ben zwanger geworden, ik ben met verlof gegaan, we hebben ons zoontje Fabe gekregen, na mijn verlof ben ik weer gestart met Bee Special en inmiddels is Fabe alweer bijna 1!

Je zou er bijna moe van worden als je het zo leest, maar het was ook een heel leuke periode vol met ideeën, veranderingen en energie. En te midden van dit alles werd mijn idee voor Deb Helpt geboren.

Sinds dat ik mijn lichaam heb geaccepteerd, en mij niet meer laat beperken, heb ik het gevoel dat ik anderen hierbij wil helpen. Op de website van mijn praktijk Bee Special heeft ook altijd een apart gedeelte gestaan voor volwassenen die zich laten beperken. In principe coachte ik kinderen, maar voor volwassenen die zich laten beperken maakte ik een uitzondering.
Ik liep al een flinke tijd rond met een idee voor een workshop special voor deze doelgroep. Een aantal weken voor mijn zwangerschapsverlof heb ik mijn idee eens op papier gezet. Hoe moest zo een workshop eruitzien, wat wilde ik mijn doelgroep mee geven, enzovoorts.
Nadat ik alles onder elkaar had gezet, merkte ik dat een dergelijke workshop niet past binnen een ‘middagje’. Mijn workshop zou al snel vier dagen duren!

Na mijn zwangerschapsverlof kriebelde het nog steeds. Ik heb toen mijn workshop, welke ik toen training ben gaan noemen, online gezet. Helaas zonder respons. En dat was ook wel logisch, aangezien ik als kindercoach probeerde mijn training onder de man te brengen.
Met mijn zwager, echt een superheld, heb ik samen gekeken naar wat de mogelijkheden waren om mijn training wel onder de aandacht te krijgen. En zo kwam mijn droom uit. Ik zou een bedrijf opstarten speciaal voor deze doelgroep. Speciaal voor (jong)volwassenen die zich laten beperken. Beperken door pijn, beperken door angsten, geld, gedachten… Ik zou ze gaan coachen, trainen en ik zou ook professionals gaan ondersteunen die met deze doelgroep werken.

En dat natuurlijk gewoon naast mijn andere ‘pareltje’; Bee Special, waarin ik al menig kind verder heb gebracht, waarin hooggevoeligheid mijn specialiteit is, waarin ik ouders de ogen heb geopend. Ik stop dus niet als kindercoach, ik kan zeker (jong)volwassenen coachen, en hoewel Bee Special & Deb Helpt los van elkaar staan, passen ze voor mij perfect naast elkaar!