Soms voel je als ouders haarfijn aan dat je kind iets nodig heeft. Alleen datgene wat je kind nodig heeft, kun je soms niet zelf geven doordat je te dichtbij staat. Je kunt ook merken dat je als ouder zelf vastloopt en dat je behoefte hebt aan iemand die met je meekijkt en meedenkt. Of gun je je kind dat het even bij iemand anders is om nog beter in contact met zichzelf te komen.

Als je besluit om contact met mij op te nemen, dan volgt er eerst kosteloos en vrijblijvend een kennismaking tussen jullie als ouders en mij als coach. Wanneer we besluiten verder te gaan, vraag ik je het intake-formulier in te vullen en plannen we een intakegesprek. Dit gesprek gebruiken we om het beeld duidelijk te krijgen en te bepalen op wat voor manier we het traject in zullen steken.

Na het intake gesprek krijg je van mij een traject-voorstel op maat. In dit voorstel staat wat we hebben besproken, wat de doelen van het traject zullen zijn en hoe het traject er ongeveer uit zal zien. Verder zal hier ook de prijs van het traject staan.

Tussen de sessies door zal ik regelmatig evalueren per telefoon of email. Ik vertel dan wat ik heb gedaan en wat mij is opgevallen. Soms heb ik gesprekken met jullie als ouders om meer inzicht te geven in de situatie en de manier waarop je je kind het beste kan helpen.

Na afloop van een traject volgt er altijd een evaluatiegesprek. Vervolgens kun je nog een maand lang kosteloos contact opnemen met vragen, waarop ik dan per mail of telefoon antwoord zal geven.

Wil je weten of een traject ook wat voor jullie is?

 

Plan een kennismaking