Prijs Eenheid
Telefonische kennismaking Kosteloos max 30 min

Oriëntatie-/intake gesprek (inclusief traject voorstel)*

Kosten voor het oriëntatiegesprek vervallen als er wordt gekozen voor het traject.

€60,- 60 min

 Ouder-, Kind- of Jeugdcoaching*

Een traject voor ouder-, kind-, of jeugdcoaching is altijd op maat gemaakt. Ik let hierbij op de vragen, wensen, duur en de hoeveelheid tijd die ik verwacht nodig te hebben. De prijzen voor een traject variëren ruim gezien tussen de €300,- en €2000,-. Binnen dit traject vallen het oriëntatiegesprek, de coach sessies, evaluatiemomenten, materiaal, tussentijds contact, en eventuele bezoeken aan school.

Trajecten vanaf €300,- /
Leerondersteuning/huiswerkbegeleiding € 37,50 60 min
Brugklasklaartraining 1 op 1 €225,- 6 x 60 min
Gezinsavond schatgraven* n.o.t.k. 90 min
Lezing/presentatie/workshops** n.o.t.k. nvt

*          Inclusief 21% BTW.

**         Voor meer informatie of mogelijkheden verzoek ik je om contact met mij op te nemen.

Tarief voor coaching

Ieder kind is uniek, waardoor ook ieder traject uniek zal zijn. Tijdens een oriëntatiegesprek bij u thuis kijk ik naar de behoeftes van zowel ouder als kind. Na het oriëntatiegesprek schrijf ik een voorstel. Vervolgens beslis je zelf of je op het voorstel in gaat.

 

Tarief voor leerondersteuning

Leerondersteuning geef ik wekelijks op (een) vast afgesproken moment(en). Vooraf aan iedere maand stuur ik een factuur met de afgesproken uren van de komende maand. Voor de start van de nieuwe maand, dient het geld door mij te zijn ontvangen. Een kennismaking voor leerondersteuning is kosteloos.

Verder:

  • Het maandtarief dient vooruit te worden betaald.
  • Bij ziekte of afwezigheid van de klant kan er altijd gekeken worden wanneer de begeleiding dezelfde of de volgende maand kan worden ingehaald. Hierna komen de uren te vervallen. Bij ziekte of afwezigheid van de begeleiding, blijven de uren altijd in te halen. Bij te laat komen kan de tijd niet ingehaald worden.
  • Bij tussentijdse afmelding vindt er geen restitutie plaats.